onsdag den 17. oktober 2012

Sandheden om Tramadol - Information, dosering og bivirkninger

Før du begynder at tage et smertestillende stof, det er altid bedst, at du kender alle de oplysninger om dette lægemiddel. Det betyder, at du er nødt til at kende sandheden om tramadol, som omfatter alle de gode ting, som tramadol kunne medføre, og de dårlige ting (bivirkninger).

Tramadol er et syntetisk smertestillende, som er ordineret af læger det meste af tiden for at behandle moderat og op til svær kronisk smerte. Dette stof vil arbejde på din krop i en meget lignende måde som morfin og andre smertestillende gøre. Dette er en af ​​grundene til, at du skal vide, at der er tilfælde af tramadol afhængighed rapporteret.

Doseringen af ​​Tramadol

Den anbefalede dosis af tramadol, som du bør tage om dagen er 100mg. Det betyder, at du kan tage 2 piller om dagen. Du kan også øge dosis hver 5 dage af en anden 100mg, men du bør aldrig gå ud over 300 mg tramadol per dag. Bemærk venligst, at tramadol overdosis kan være dødelig!

Vigtige ting du bør vide om tramadol, før du tager p-piller

Du bør ikke tage tramadol, hvis du havde problemer med alkohol, narkotika eller andre piller afhængighed og absolut hvis du i øjeblikket stadig har disse problemer.
Hvis du har problemer med din lever, mave eller nyre, bør du fortælle det til lægen, der ordinerer dig denne pille.
Gravide og ammende kvinder bør altid undgå at tage tramadol, medmindre en læge giver dem mulighed for at gøre det. Tramadol kan have en negativ indflydelse på barnet.

Bivirkningerne af Tramadol

Tramadol ligesom alle andre smertestillende pille derude vil have nogle bivirkninger på kroppen. Men da du vil ikke længere leve i smerte, er de fordele, du får fra at tage dette lægemiddel helt sikkert vil være en meget mere vigtigt i forhold til de bivirkninger, der kan forekomme, mens du tager det.
Bivirkningerne af tramadol kan klassificeres i to store kategorier:

De alvorlige bivirkninger: besvimelse, kramper, langsom / overfladisk vejrtrækning, usædvanlig døsighed / sværhedsgrad vågne op. Hvis du har nogen af ​​de alvorlige bivirkninger, skal du bede straks efter lægehjælp. Du kan enten tale med den læge, der ordineret dig disse piller, eller du kan bede om akut hjælp.

Og de mindre alvorlige bivirkninger: kvalme, forstoppelse, sløret syn, søvnløshed, svimmelhed og døsighed samt tab af appetit. Disse tramadol bivirkninger er normalt hyppigst forekommende, og de vil normalt kommer til at gå væk som din krop vil tilpasse sig de stoffer, der tramadol udslip i din krop.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar